Godmorgon!

Jag kommer aldrig att sluta förundras över mina vänner :)
Knäppa saker händer hela tiden så jag är ganska härdad nu, men den som som jag alltid kommer att undra vad den är för fel på är och kommer alltid att vara Lina Olsson(Och Erica).
Hon är så charmigt knäpp att man bara kan le åt hennes små/stora bravader(Om man inte heter Sara och är på dåligt humör) Men annars.
Och de gången man ej kan vara med på roliga saker på kvällarna, för att man jobbar så har man alltid fått något konstigt sms på natten, som man as-garvar åt när man läser på morgonen!
Denna morgon var likadan, fast i natt hade jag fått ett sms av Nelly(Linas syster) haha!

:Hahaha"han kommer att kolla in där med sitt öga"

Jag har fått en lägenhet nu ialf(Den jag ville ha) Så det är jätte roligt! :)
Frida säger att vi ska laga mat och ha sleepowers varannandag, en massa kärlek till dig min vän!

Idag ska jag klippa håret mitt hos Hjärte Fatma! Men jag vill helst bara träffa Fatma, men vi får aldrig riktigt till det ;) Sen ska jag åka till min underbara mormor, som påstår att jag har sämre minne än hon, ja det kanske är så... :)

I helgen drar jag och min Jenny KK iväg, bortom tid och rum och det ska bli så jävla skönt! Det är vi värda, visst? 

Pusspuss! 

Max!

Idag är första gången som jag verkligen inte kännde för att gå till jobbet. Är så slut i kroppen nu, och jag är inte ledig förens på tisdag. Åtta shift dagar i sträck tackarrr! :/
Sen hade jag hellre suttit på max med tjejerna och tryckt i min chili chees, men inte får man det eller.
Aja, fick ett mess av min älskade vän nyss som har lärt sig ett och annat i Usa ialf, bra där! Men du ska inte ha dåligt samvete vännen, vi ses ju i morgon!

Jobbar till nio sen kanske bio med Lina, eller så tvingar jag henne att gå hem till Frida på myskväll. Vi får se! :)

Tusen bitar...

Idag hann jag men en luch med finaste Hanna inna jobbet, det blev brända och jag skämde ut mig som vanligt men det tar vi en annan gång ;)

Fick mess av Fatma i morse där hon skrev att hon hade kommit hem nu(igår) Så självklart blev det en tur dit!
Gud vad jag har saknat henne! Hon är lika vacker som vanligt, och är nästan lika brun som mig :)

Och idag insåg jag, trotts allt att sommaren inte är över än..




Trevligt!

Hade en jätte trevlig kväll igår med mina flickor!
Det började med att jag och Frida möttes upp på stan klockan halv fem, nää vi skulle ha setts då men jag är ju så förbaskat seg och en optimal tidsoptimist, och med tanke på att min kära pojkvän och Jonas vet det så hjälpte det inte så mycket att de gjorde mig sjukt irriterad när de satt och kollade på när jag stressade ihjäl mig. Aja, det slutade med att Jonas fick skjutsa mig till stan.
Jag övertalade Frida att köpa en jätte fin klänning på Gina,(Hon är skit snygg i den, och måste ha den på lördag) Och själv så köpte jag två tröjor :)
Efter det mötte vi upp Elin och My! Vi gick till Berggrenska och åt jätte god mat och pratade, det är konstigt men det känns precis som vanlig när vi träffas oavsett hur lång tid vi har varit ifrån varandra <3

Sen gick vi upp till Frida för att börja smutta lite på den inhandlade alkoholen :)
Jenny, Marie,Lina och Emelie kom också hem till Frida så vi blev ett stort gäng skrikande tjejer
som  med glada miner och mycket singstar :)(Jag och Elin är bäst, faktiskt bättre än My :)
Lyckades ha en helt perfekt kväll :)

Sen blev det en sen utgång på det enbart för att dansa och det passar mig perfekt! :)

Jag är så glad att alla är hemma, och på Lördag blir det grillning med alla bästa och då får jag träffa min Älsklingstjej! :)




Jenny vi tänker lika.. :)



Sex is on fire.

Bjuder på en av mina favoriter.

Genom Tid och Rum.



Ja vad har jag gjort då förutom att arbeta, umgåtts med Fina Frida och min prins såklart!
Hade en jätte givande dag i Onsdags med Marie, sen möttre vi upp Frida och Jenny m fl och åt en bit mat på Bergrenska, det blev en liten sväng förbi scenen för att höra Martin sköna stämma.

På Torsdagen efter att jag slutat jobbet så kom min Älskade vän Tobias och hämtade mig för en tur till hans vackra stuga som ligger nära skärplinge, Vi inhandlade lite alkohol och mat sen var det en väldigt givande bilfärd ut dit. Om några kan prata så är det fan jag och Tobias :)
Vi hade det jätte bra hela dagen med utsökt mat och snacks och kortspel och fin utsikt ifrån hans bastu båt, vi gjorde ett tappert försök att åka ut med den men det tar vi en annan gång ;) Sedan kollade vi på film och lade oss, jag behövde den sömnen kan jag lova! Jag sover alltid bäst på landet, nära naturen har alltid uppskattat det!
Dagen efter så var jag tyvärr tvungen att bege mig till Gävle igen då jag skulle kolla på lägenhet
Jag älskar dig Tobias min vän, tack för alla våra fina stunder som vi har ihop!

Och i Lördags så blev det en liten grillning i Valbo med spel och dryck. Det var jag och Hanna,Kevin och Marie som myste i sommarvärmen, och efter det blev det en liten utgång för mig och Hanna och som vi dansade! :)

Jag har för övrigt varit och kollat på en jätte mysig lägenhet på kansli gränd4, och om två dagar får jag reda på om jag får den :)
Åkte och köpte en sänggavel som jag alltid har velat haft på ikea i går, för det var rea på den.. så jag är jävligt nöjd!Tack för hjälpen Elin och Linn :)

Det var ett trevligt möte i Söndags och efter det åkte jag hem till Valbo och tvättade och sen kom Frida och vi köpte pizza och kollade på film med Elin och Sara. Walk the line visade dom och det är verkligen en av mina FAVORITE filmer :)

I går efter jobbet så kom min fina vän Lina och hämtade mig med cykeln då min påse med ren tvätt var jätte tung, efter att ha gjort små tappra försök att bära den så hade jag tagit mig under bron vid polishuset*skrattar' Och då var det t o m en gubbe som frågade om jag behövde bär hjälp, Nej tack så jag väldigt artigt då jag såg Lina komma cyklandes. Efter det så övertalade jag Lina att vi skulle skrämma Nicklas då han är livrädd för fula gubbar ;)
Så jag smög in i trapphuset(Lina stod och höll i min påse, som tydligen inte var så tung) *skrattar* Och sen drog jag med mina långa naglar och slet upp hans brevlåda.. sen smög jag ut och ringde och sa att det står någon utanför hans dörr och att han inte ska öppna dörren! HAHA!
Han pratade inte med mig på en bra stund kan jag säga.. :/

Idag efter jobbet så ska jag möta Upp min Elin sen ska vi ut på inredningssaker jakt! Det ska bli jätte härligt, sen blir det middag och Bio med resten av gänget :)

I morgon kommer Mysan till gävle, och då ska vi ut på sommarkväll och har hon tur så kanske hon blir bjuden på middag som förra gången av mig och Frida <3

One of Takidas best songs.


Tänker på dig..

Streets of philadephia <3

Jag blir så tårögd, satt och läste igenom våra inlägg ifrån resedagboken gällande Thailandsresan!
GUD VAD UNDERBART VI HADE DET! Om jag någonsin vill att tiden ska stanna så önskar jag att den hade gjort det då..
Och alla inlägg som ni har skrivit, det värmen i mitt hjärta men jag förstår att ni måste ha haft hjärtklappning ibland, då vi var grymt dåliga på att höra av os, och när vi väl gjorde det så fick vi inte med så mycket vettigt i våra inlägg :o)



2007-01-28 14:10 Bangkok, Thailand paradiset..
har aldrig riktigt veta vad paradiset var, men nu vet jag.. det har ar val livet..
att vakna pa stranden pa en o sa langt borta.. och se allt pa ett anorlunda satt, det ar som att kliva ur sitt liv for ett tag..

hoppas ni har det jatte bra dar hemma, tiden bara rinner i vag har, vi tanker pa er..

I gar hade vi en underbar dag pa stranden, at gott, festade till 6 pa morgonen.. helt sjukt kul :) drack redbull och vodka.. och saras var indrankt i lime... men hon kunde anda inte dricka det.. heehhe.. det ar val lika bra det.. men det ar billigt.. sara och ar jatte (ekonomiska..)
ater bara brod och vatten...

dansade hela natten lang med folk fran hela varden.. mest svenskar.. kanns i bland som att vara pa gotland.. hehe.. fast mycket varmare.. :)

I dag har vi bara varit trotta.. heheeh.. somnade i hangmattan.. *mysigt*


naa men nu skriker sara att vi maste ga.. ni vet hur sara ar ibland.. :)

foresten, var och trana i gar.. det var sa skont att gyma lite..
sara lag i hangmattan och snarkade hela gympasset.. eller nogot sont kan jag tanka mig...?
skit, nu skriker hon... heeheheh

puss pa er..

mamma, birgit, ring mig..
jag vill ju saga grattis!


Men nu har jag damp pa jenny, hon har varit skit seg hela dagen.. ni vet hurt hon blir.. nar hon ar trott! Sktarrar ena sekunden, och grater den nasta! Shoop shoop, nu ska vi ragga.








Born in the eighties



Det här låten berör mig..

I helgen blev det en liten utgång i Lördags efter jobbet, men det var enbart för att Erica var hemma, så jag stressade häcken av mig när jag slutat 22.00 och sprang hem till Nicklas och fixade mig, sedan blev det faktiskt en taxi hem till Tobias pappa, som hat köpt hur precis vid ån (Vid länstyrelsen) Ett helt fantastiskt hus kom jag fram till, efter att jag och taxi chaffören insett att vi har båda bott i hagaström och är 86, tänk vad världen är liten!
Det var en helt perfekt kväll, men sällskap av Erica,Frida Jonas och tobias, samt Tobias underbara vänner.
Vi gick en sväng till Goya och dansade oss svettiga, sen gick jag hem i lagom tid förmitt arbetspass började 08:00 dagen efter, en jäkla sovmorgon ska ni veta, annars hade jag aldrig gått ut.

Söndagen spenderades av jobb och efter det ett viktigt möte.
Sedan kom Frida och hämtade mig och vi åkte till Valbo för att möta upp Erica och Jonas, och äta och spela spel (MED ANDRA ORD)

Måndagen efter jobbet begav jag och Frida oss hem till Familjen holmqvist för en mys och svullo kväll, tror att vi kom hem halv två eller nått men det var det värt!

I morgon ska jag sätta i mitt löshår igen, ibland förstår jag inte mig på mig själv! Men men, sen blir det en fika i det fina vädret förhoppningsvis :)

I HELGEN ÄR JAG LEDIG! Wihoo!

...


Tribute till Michael Jackson


Elin Bergman-Danielsson

Idag fyller min snövit år!

Tänk vilka tider vi har haft, jag minns fortfarande den där dagen för ca sex år sedan när vi träffades och satt i Malin trappa och rökte och lyssnade på ännu doftar kärlek! Och sen dess har vi umgåtts och utvecklat våra vänskapsband i alla dessa år.

Du betyder jätte mycket för mig, och jag är stolt över att kalla dig min vän!
Jag älskar dig.



Lägger upp din bröllopslåt, enbart för att vara mera klyshig ;)

Would you Change?

Endel faktum måste man bara acceptera och gå vidare ifrån, man får inte fastna i det förflutna och tro att tiden står stilla.
För det som händer då är att man aldrig lever i nuet.
Lägg ner energi på personer och saker som får dig att må bra, och passa dig för energi tjuvar!

Sitter på jobbet nu, det är jätte lungt men när som helst kan det smälla till..

Igår efter jobbet så kollade jag och Nicklas på "never back down" Det var helt klart sevärd, och fighting scenera var gryma, men annars så var den lite klyshig, men så har känt länge gällande dagens filmer, det känns för mig som att de alltid försöker att få med alla vinnande koncept ner i ett manus, och då känns det som om att de snabbspolat i filmen, och att de inte riktigt vill inse att ordsägen "less is more" faktiskt stämmer ibland. Men dock var det begåvande skådespelare, och det gör filmen verkligen sevärd :)

Fight club
är och kommer alltid att vara den bästa fightingfilmen genom tiderna!

Idag ringde mina älskade vänner och hotade mig att jag skulle komma och mysa med dom efter jobbet! Och det gör jag så gärna, jag är ju bara så glad att du är hemma ja!


Den här texten är väldigt tänkvärd! 

Pink when i turn off the lights.

Det är så skönt att bara vara, om umgås med sig själv! DET var längesen som jag hade en sån här lugn känsla i kroppen! Jag trivs jätte bra just nu, och det är skönt att man lilla hjärna äntligen har gjorts sig av med alla måsten och det dåliga samvetet som alltid har gått på högvarv i mitt huvud. Jag är jag och mitt liv är bara mitt! hehe. (gabriellas sång)

Jag och Nelson har motvilligt gått ut och gått tre gånger i dag, det såg nog roligt ut, lyckades få på mig alla fula kläder jag har och ett knall orange paraply sen bar det av ut! Vi kom till trappan sen gjorde Nelson en hel vändning, men efter att jag släpat ner han för trappan så insåg han att regn är faktiskt inte så farligt som det låter :)

Nu ska jag baka, för min underbara pojkvän kom hit med ägg nyss. Han är snäll han, för övrigt så vill jag bara vara hemma och kolla på film och ladda hem musik, det är min terapi och har alltid varit det MUSIK i mitt hjärta!
Haha, kom på att jämt när jag var hos Erica när vi var små så satt vi jämt och laddade ner musik och bråkade om vilka låtar, för vi har alltid haft olika musik smak, men inte nu eller!
Jag Höll på att svimma för några dagar sedan när jag satte på min gangsta musik, och hon skrek höj volymen! Men det är bara possitivt, vi är mera lika varandra nu än förut om det gör att den här somman bara blir mer och mer bättre! Jag är så glad att du är hemma! Snart kommer jag ner till dig!

Ska jobba i helgen, men funderar på att åka ut till Engeltoffta i morgon efter jobbet och dricka lite drinkar med Frida! Får se, skulle jätte gärna ha velat varit på festen hela kvällen men det är ju som det är det!

Letar lägenhet för fullt, och idag så ringde en av grupp cheferna och frågade om jag var intresserad att förlänga min anställning till hösten, det är ej heltid med det är fortfarande en STOR förfrågan :)


Regnar här i Gävle idag!

Vaknar lite lätt i morse halv fyra när vecka klockan ringer, tror att jag drömmer för det låter som att det är andra världskriget ute, inser dock att det inte är en dröm men att det öser ner regn ute..
Jaha, vad ska man göra nudå? Ska jag ligga här och deppa över att jag började så tidigt idag eller ska man ta sig upp ur sängen.. Ja.. upp kom jag ialf. ställde klockan på fyra och sooov. Sen tog jag faktiskt taxi till jobbet, det är in ok att behöva gå halv fem på morgonen i spö regn och förväntas att ha en trevlig jävla dag ;)
Och nu stter jag här och alla tåg går som dom ska :) Och det bästa är, vet ni vad? Att Ally mackbeal repriserna av femte säsongen visas nu! Im i heaven.. öh.. menade am in på Barnverket :)

Idag ska jag göra en ansiktsbehandling hos Linda, sen ska jag åka hem till Valbo och umgås med min bästa vän, Farbror Nelson. Eller snarare kåt Nelson som har fått vittring för en ung dam i grannskapet, så han har Tagit flyktvägar(vad gör man inte för att få ligga) och hoppas över staketet en gång så att när mamma förtvivlat letade honom var tvungen att hoppa in i en trevlig dams bil som frågade: Letar du eftyer en hund? Och sedan bli så uppskärrad när hon såg Nelson att hon glömde att tacka den trevliga familjen när hon försökta låta och betee sig hård för att få iväg Nelson ifrån deras gård.
Eller igår när vi släppte ut honom ifrån bilen, och hund ***** gör en manöver och sticker i rakt riktning till sin pinglas hus! Då fick man ett träningspass idag igen då tänkte jag, som välde att gå till jobbet i morse ;)
Han behöver nog kastrerass, som alla män!

Hade för örigt en väldigt trevlig dag igår, efter jobbet gick jag och fikade med Marie sen kom min kära mamma och hämtade mig och det blev mat och ompyssling av min mamma tills jag var så trött att jag nästan somnade stående och då skjutsade hon hem mig. Klockan var då 20:00.

Puss hej!

Det ska va gött å leva, annars kan det kvitta!

Nu är det dags för en förändring, jag håller på att söka lägenhet för jag har alltid haft den insikten om att jag måste bo själv.. Hehe, är det någon som älskar att bara vara med sig själv så är det ju jag :) Kollade på en som ligger i huset bakom frida igår, och det var jätte mysig med det fanns dock inget riktigt kök, enbart en kokvrå och inte ens en ugn(JAG SOM ÄLSKAR ATT BAKA OCH LAGA MAT) skulle aldrig klara mig utan en ugn, så Frida och Nicklas som följde med och kollade  rekommenderade mig också att tacka nej, dom insåg också att jag inte skulle klara mig utan ugn :)

Trivs verkligen jätte bra på Banverket och här vill jag fortsätta att jobba även efter sommaren*hoppas* Annars så kom jag in på lite kurser i höst på Komvux, som jag tänkte läsa annars och förhoppningsvis arbeta lite som personlig assistent också(jag saknar tanten) Frida hade också sökt samma kurser som jag, så det blir trevligt att få gå i skolan ihop med min Älskade Frida.

Annars kommer den här veckan att flyta på, tänkte bjuda min prins på bio någon dag, sen blir det till att vara hundvakt till farbror Nelson i valbo i slutet av veckan. Kanske kan locka dit någon som vill baka och kolla på film ;) Jag vet precis rätt person för det uppdraget! 

Längtar till nästa helg när du kommer hem! :)

Gissa vem som äntligen ska färga håret brunt? ;)

Puss!


Vem Tycker inte om den här legenden då?

RSS 2.0