Tre skeden i livet Det förflutna som aldrig återvände Nuet som inte varar Framtiden som är okänd



Mat!

Nää nu kommer jag snart börja ringa och hota folk varje dag om det ska fortsätta på det här viset..
Som tur var kom Mysan hem i Onsdag(Jag och Frida har pratat om My varje dag i ett halv år nu snart ) hehe. Och då lagade jag och Frida middag till henne, fläskfile me potatisklyftor m.m
Det blev väldans gott ska ni veta.
Men Erica kan ju för fan ta sitt söta arsel och komma hem nu! (Hon kommer i mitten av Juni, men det känns som att det är evigheter tills dess)

Ja, och som sagt så har vi haft det underbart i Stockholm(SOM ALLTID!) Och Beyonce var grym, hennes energi och sångteknik är utan dess like, och hon är en riktig showprinsessa! Sen är hon otroligt vacker, men inte lika vacker som du Fatma:)

Förlåt dig själv..

För allt du hatar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du skäms över.
För allt du är stolt över.
För allt du vill dölja.
För allt du vill visa upp.
För allt som inte blev som det skulle.
För allt du är.
För allt du vill vara.
Förlåt dig själv.

(jonas Gardell, en komikers uppväxt)

Du ska inte tro det blir sommar!

DET REGNAR!
Fatma, gud vad jag tycker om dig! Tack för att du inte lät dig själv klippa mitt hår idag.

Visste ni att det är PRETTY WOMAN på nian ikväll? Konstigt men man blir oftast alltid gladast att se gamla klassiker på tv, även fast man redan har filmen hemma :)

Idag har jag åter igen gått upp 05:00. Och jag undrade åter igen om det var någon som drev med mig..
Som tur var så är inte Nicklas hemma får då hade han inte fått det lätt ;) Känns lite ensamt faktisk när Nicklas är borta, han är i Örebro med jobbet sitt och han kommer hem på Tisdag.. JAG SAKNAR DIG!

Jag och Nicklas åkte ut till Jonas föräldrar i Oppala och grillade och spelade spel hela kvällen. JAg älskar att vara där ute, de är så fridfulllt. Åkte fyrhjuling för första gången och det var jätte roligt! Börjar få mer förståelse varför Jonas åker snöskoter,cross,fyrhjuling,jetzki bl a. Och varför Tobias kommer att ta motorcykel körkort(Även fast jag skrek nej oc nästan började gråta, oroar mig konstant för hans bilkörning och jag orkar inte med att sitta och vara orolig för honom när han kör motorcykel också) 
Jonas pappa har en väckaklocka(han kommer aldrig upp på morgonen)och på den väckaklockan så sitter det en grej med propeller som lossnar när alarmet ringer och skjuts upp i luften, och man måste hitta den och sätta fast den igen om man vill att den ska sluta ringa! HAHA!



Ikväll ska jag träffa min Frida och vi ska baka och mysa och kolla på sex and the city! Sen ska jag sova där för i morgon(om det är fint väder) Så ska vi ha en heldag med mys och ridning på de små(stora) hästarna!
HAHA!
Alltid ett nöje för de som kollar på när jag ska rida, det blir ett helt projekt att ens få upp mig på hästen så tillslut så får Frida eller Sofie trycka upp mig, efter att de satt på mig hjälmen sen knäpper de ett kort när jag väl har kommit på och sen bär det av.. ca en meter får då har jag redan fått panik. Men jag ÄLSKAR hästar, har alltid tyckt att de är fantastiskt vackra och det finns inget som är mer lugnande än att kolla in i ens häst ögon(fast kanske inte från hästens sida då) och så länge det finns tillgång till en stubbe(kommer inte av annars) så är jag lugn!

Sen på Onsdag så ska jag ha en heldag och kväll med min själsfrände(Jenny) hihi. Vi ska även gå och kolla med ticket om resan till Thailand! Nu är vi ett jävla stort gäng så det blir trevligt! :)



Den bästa spegeln är en gammal väns :)

Name the Pet!



Det här är en gammal klasskompis till mig, hon heter Hanna Branden, och jag såg den här låten när den visades på MTW häromdagen, och jag och Nicklas satt knäpptysta och båda tänkte nog:Är det hon, nää det kan det inte vara..eller jo det måste fan vara Hanna..eller? Sen sa vi i kör:är det hon? :)

Hihi, tycker att det är jätte roligt, Hanna var ju igång redan på Nynässkolan :)
Tycker att "Get on the bus" redan är jätte bra. Fast det är ju covers men orginalet behöver ju faktiskt inte alltid vara bäst.

Lyssna och rycks med, det gör jag ;)(och jag tycker ju faktiskt inte ens om den här musikstilen)

loudon wainwright

Blev så rörd första gången jag hörde den här låten!
Hörde den för jätte länge sen, och den fastnade i mitt hjärta! 

Och sist jag var med Jonas så spelade han den här låten för mig.. och jag vet att han kommer att spela den här för sin dotter, och jag bara myser av tanken! Men sen måste han ju hitta en tjej först, men han lyckas ju alltid på något sätt! Jag tror på dig ja gubben!

Nicklas ska du spela den här för våran dotter kanske? :) Det hoppas jag! :)

Den här är till dig Jonas, tack för att du alltid finns här för mig. Älskar dig min vän! :)

Som ni kanske har förstått så finns det väldigt många "videos" till den här låten, men alla är lika rörande!

.......

Snart går mitt tåg till Stockholm, jag blev lämnad av min syster som åkte med tre tåget. Men någongång måste man släppa handen, eller vad säger du Jenny :)

Har jobbar sedan sex i morse, och om jag ska vara ärlig så går jag på reservtanken med tanke på mina intensiva övningar de senaste veckorna. Men ikväll ska vi fira Tobias, våran bästa kill kompis, och det ska bli trevligt! Vi ska gå och äta på en italiensk resturang och jag älskar sån mat!

Sen i morgon kommer mina snöflingor och då blir det beyonce på kvällen, sen utgång :)

Längtar redan efter det Nicklas, men vi får ju ses i helgen! :)
Puss på dig min Älskling :)


STOCKHOLMS KYSS!








Här är en av mina absoluta glädjespridande Lars winnerbäck låtar!
Jag och Filippa lyssnade jätte mycket på den för typ fyra år sedan när vi hängde i sthlm,
och den gör mig fortfarande otroligt glad! Det är nästan som att man spricker av glädje.
Kanske har det mycket med mig Kärlek till Stockholm att göra också :)

Right round!

Här är våran sthlm låt tjejer! Wihooo! :) Den är ju as-skön för fan :)

Bella´s lullaby.

Älskar det här musik stycket!


Det är taget ur filmen twilight och som jag alltid tycker så är böckerna bättre än filmerna. Och jag kände precis likadant här. Har då dock enbart läst första boken som heter "om jag kunde drömma" som är författaren Stephanie Meyer första bok om bella. Hon här efter det skrivit tre uppföljare tror ja, men jag har inte läst dem.


Citat ur boken: "Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."


Som sagt jag älskar böcker och filmer om vampyrer och varulvar men blev inte så imponerad av denna film, men kommer absolute att se uppföljaren när den kommer ut. och läsa hennes andra bok.

Någon som bestämt älskar den här filmen är ju Jennifer! Så den här låten är till dig:

Do you love me!

Älskar att dansa till den här låten!

Den är ju självklart ifrån filmen Dirty Dancing.

Här är contours!

Dirty dancing

Pratade med min pappa igår och han frågade om jag ville följa med han till hansvnner idag och grilla, för att sedan åka ner på stan och cruisa. Det låter jätte trevligt, speciellt att åka rolls royce men jag har typ ingen energi kvar i kroppen, är fortfarande sjuk och jävligt allergisk! Sen får jag inte ta min spruta som jag har tagit i tre år nu för de tycker att det är för mycket bi verkningar, men det är ju fortfarande induvidiellt och för mig som har tagit den i tre år och aldrig kännt några biverkningar(vad säger ni, har jag varit mera kopnstig de senaste tre åren är förut?HAHA!) Aja, fick korison som jag ska äta i två veckor samt lite andra saker men om inte det finkar så ska jag kräva att jag ska få ta sprutan(JAG SOM T.O.M ÄR LIVRÄDD FÖR SPRUTOR!) 
 

När jag och Filip var hemma hos våran pappa när vi var små så(förutom att äta mat under bordet) så hade vi alltid mys kvällar på helgen. Vi kröp ner i soffan och åt alltid glass med smakerna vanilj,choklad och apelsin, ni vet GB boxar. Mums!
Sen kollade vi på film.
Därav min absoluta första favorit film ever DIRTY DANCING.
Jag ville alltid se den och min pappa och min bror lät mig alltid kolla på den(förutom första gången) efter att vi sett den andra filmen, men de satt dock aldrig kvar efter några år då de inte kunde förstå varför jag aldrig tröttnade på den :)
Det kommer jag ALDRIG att göra, kollar fortfarande på den och när jag åker till min pappa så myser jag alltid ner mig i soffan(med glass) och kollar på den. Har ju den självklart hemma också med det är en viss känsla med att se den hos pappa, som jag gjort i så många år.
Jag köpte dirty dancing soundtracket när jag gick i sjuan,sen åkte jag hem till Jenny och vi lyssande på den.
SEn fick grisen låna den och hon har den fortfarande, men jag har hennes Celine Dion skiva som jag lånade i typ åttan, så jag är inte bättre själv ja :)

Ville bara hylla denna underbara film lite! Den filmen är en kult film! Vill dock inte glömma bort Ghost och bodyguard och pretty woman , gilbert grape b.la som finns i min hylla och har följt med mig sen min barndom. Sen är det en till film som slår alla, men den jag vil inte säga vilken den är :p
















Bibeln+sol+cigg=Mycket bra.

Vad skönt det känns att äntligen få sova ut :)

Vaknade nyss av att Frida hade ringt mig 6 gånger, fick panik för jag trodde att det hade hänt lilla sparvet något då hon var ute och slirade igår. Men det var lugnt, hon var på stan och ville ses tidigare än planerat. Men vi sket idet, och nu har vi pratat i telen i två timmar(haha, vi hade ju kunnat ses istället) men men.

Vilket fint väder det är! Får lust att springa två kilometer(inte) och äta glass(kanske) och bara vara. Ska nog sätta mig på Nicklas balkong och läsa i min nya bibel :)
Nicklas han är och fiskar. han brukar alltid skriva lappar  till mig om han åker tidigare och i morse hade han skrivit en jätte gullig lapp:

Puss på världens underbaraste
Jag är så glad att jag har dig!

Nicklas, du gjorde min dag!

Nu kanske jag har ändrat mig ang min "hemma kväll" med mig själv, och kanske är med Nicklas och hans kompisar och grillar istället, mysigt!

Pusspuss! Ha en underbar dag! :)


Mermaid

Ååå vilken trevlig (trött) dag jag har haft.
Började kl sex i morse igen, och hade ställt min klocka på 04.30, då jag tänkte platta håret och försöka äta frukost(som jag aldrig har kunnat gjort i mitt liv) sen vaknade jag 05.18. och insåg att bussen går om en kvart, OCH DET ÄR SÅNNA JÄVLA STUNDER SOM JAG ALLTID HAR OCH KOMMER ALLTID UNDRA OM DET ÄR NÅGON SOM DRIVER MED MIG!!?? Som tur var sov Nicklas på soffan då han ej ville lägga sig kl nio på kvällen(han ville nog inte heller "råka" bli sparkad på det heliga stället för andra natten irad, då jag kan bli lite vild och orolig när jag sover ibland) HAHA!
Så jag stressade till bussen, och sen blev jag lite glad när jag såg min vackra väns leende när jag kom till jobbet!(Jag kan vara i tid om jag verkligen, verkligen vill)
Det har annars gått jätte bra idag på jobbet, har suttit själv med utropslistan nästan hela dagen, och har t.o.m gjort ett specialare och ropat ut Jennys tåg 12.12 :) Mycket trevligt!

Efter det övertalade jag Jennifer att inte gå och träna så då gick(åkte jag buss)hem till Nicklas och andades i två timmar, sen bar det av till Fatshack, där Nicklas klippte håret, det blev jätte fint gubben min! :) Sen gick jag, Fatma, Damla och Jennifer och käkade inne på nian, mycket trevligt! :) Efter det tänkte vi gå på bio men vi orkade inte vänta tills nio. Blev en glass på donken, sen gjorde jag något(med hjälp av Jennifers övertalning) som jag velat göra hela mitt liv............................
Jag köpte med mig popcorn ifrån filmstaden hem till Nicklas.

Sara: Hej, jag skulle vilja ha en stor popcorn.
Tjejen: Ok
Sara: alltså jag vill ta hem den
Tjejen: ok
Sara Är det många som gör det?
Tjejen: Nää, men det finns en del.
Sara: Ok, vilken olja poppas popcornen i? Jag är allergisk emot nöter förstår du.
Tjejen: det är kokos olja.
Sara: Jag har alltid velat göra det här, är det säkert att det inte är så vanligt att folk gör såhär.
Tjejen: Nej du är min första.
Sara:hihi, det känns bra att vara din första.


Sen försökte Jennifer få mig att köpa såndär krydda till popcornen som har kommit nu till Sverige, men någon gräns har väl även jag ;p

Nu ska Jag och min prins mysa, och jag blev så glad för det är en av mina bästa filmer på tv.. kollade jämt på den när jag var liten. Och Thats why i love cher by the way!

Här är ett klipp precis i slutet av filmen :)


LINA!

LINA som sagt, som jag har sagt i två månader nu så kommer jag och Jenny(och kanske Frida) Till sthlm på Tisdag för att fira Tobbe. Och du ska vara med om du inte jobbar(sådeså!) Sen kommer Hanna på Onsdag och sen ska vi på Beyonce på kvällen och efter det så ska vi möta upp dig och gå ut, sen sover vi hos dig! OK!? Så nu kan du för fan inte säga att du inte vet om det här hjärtat mitt! :)

Ska by the way bli skönt att träffa dig snart, för jag älskar ju dig!
 Haha, kortet på Nelly och din pappa är klockrent.

Min dag har varit bra, börjar bli mer och mer insatt i mina arbetsuppgifter, och Hanna börjar bli mer och mer stolt över mig. Uppskattar jätte mycket att jobba med dig min Underbara vän! (Kärlek)

Det blir jobb hela veckan, ganska otippat enligt mig att det är onsdag idag, gud vad snabbt dagarna går nu. Så det är ju inte hela veckan med tanke på att det är ju Torsdag i morgon.

På fredag blir det mys-kväll med Fatma och Damla, och det ser jag fram emot, de två är så otroligt underbara!
Jenny åker bort under helgen så det är lite tråkigt, för vi hinner inte ses den här veckan. Men som sagt så pratat vi ju ändå så mycket i telefonen så det känns ju som att vi alltid är med varanndra. Jag älskar dig min fina vän, och jag är så glad att du finns i mitt liv! :)

Sen ska jag träffa min Frida för lunch på Lördag i solen(förhoppningsvis). Och vi ska smida lite planer angående en kär väns hemkomst! :)

Nää nu ska jag sova för jag börjar kl sex i morgon!

Jennifer, ska vi träna på Fredag?

Pusspuss.


Njut!

När jag var liten och jag och min bror va hos min pappa, så åt vi ganska ofta middag under bordet.. vi dukade alltid ut tallrikarna och maten på finbordet, och sen så sa pappa alltid:Ska vi äta under bordet :)
Så vi dukade ner allt under bordet, och satt där omsvepta av en vacker vit duk och lyssnade på antingen Celine dion eller whitney houston. Så gjorde vi nästan varje gång vi var där, och det är ett jätte mysigt barndomsminne.
Min pappa sätter fortfarande på samma Celine dion eller whitney houston skivor när vi kommer. Och jag blir alltid påmind om "hemma hos pappa" när jag hör någon av deras vackra låtar. 
Det är fantastiskt att ha nästan praktiskt taget vuxit upp med Celine och Whitney :) haha.

Här är hennes absolute bästa  låt både gällande sångteknik och inlevelse för texten, enligt mig. Och jag minns första gången jag såg den här videon, och jag kommer ihåg att jag blev så rörd.
Njut!


Nää nu ska jag lägga av, men jag tror att jag är inne i en liten nostalgi period just nu. Men det är väl inget fel med det? ;)


Nu ska jag ringa min Lina, för hon gör mig alltid glad!

Pusspuss.
Jag ska skriva om Uppsala och Stockholm nångon annan dag, orkar inte det nu. DET VAR IALF HELT UNDERBART ATT VARA MED "FAMILJEN".


UNDERWORLD.

Igår var jag och fiskade med mina kusiner Emelie och Malick. Malick bor i Usa och han har varit här i fyra veckor nu. Tyvärr så åkte han hem idag men vi har haft de trevligt de dagar vi umgåtts. Vi fick dock ingen fisk men men jag fiskar ändå inte för fisken utan för det lugn som jag får i min kropp när jag sitter där med mitt lilla spö.
Jag känner alltid en frihetskänsla när jag fiskar och det är inte ofta som jag upplever det :)
Efter det gick Malik och jag på bio, och vi valde en kanon film som heter X-men origins:Wolverine och jag ÄLSKAR X-MEN FILMERNA och den här gjorde mig verkligen inte besviken. satt och njöt av filmen från början till slut och det var längesen som jag såg en sån bra film. (Den har dock blivit väldigt sågad i tidningarna men men)
Nu vet jag att alla inte uppskattar science fictions och action/ fantasy filmer, som min bästa vän Jenny definitivt inte gör, men jag har alltid älskat filmer i de generna.

.






UNDERWORLD filmerna är mina absoluta favorite filmer i action/fantasy genern! .Och det är för att jag älskar, älskar vampyrer och varulvar. är nästan lite besatt och jag får alltid en liten tripp när jag kollar på sånna filmer. haha, jag kanske är en varulv innerst inne. Kanske därför som jag alltid har älskat månen och alltid känns en sammhörighet till månen.
När jag var liten så sa jag alltid till min mamma att jag skulle dö på månen, och än är det inte helt kört ;)

Sen hör ju självklart "en vampyrs bekännelse" också till en av mina favoriter. Jag och Erica kollade alltid på den när vi var små, och jag har fortfarande kvar vhs-bandet som den är inspelad på.
 

The promise.



Det här är en av mina absloluta favorit låtar någonsin. Älskar texten och den här låten är så otroligt vacker.
Det var Filippa som fick mig att börja lyssna på Tracy chapman för några år sedan, och det tackar jag henne för.
Jag är otroligt imponerad av Tracy chapman, och hennes låtar är helt otroliga.
De som också lyssnar på henne håller nog med mig om att man märker genom hennes sånger att hon vet någonting, och det baserar jag genom hennes djupa och livsinspererande texter. Samt den varma känsla som sprider sig i kroppen när man hör henne sjunga.  och det är faktiskt inte många artister som sjunger med sådan känsla och inlevelse som hon :)

RSS 2.0