Hjärtat slår ALLTID i nuet.

Som jag har träningsverk i mina ben och rumpa, med det känns jävligt skönt!

I morse blev det träning med Jennifer kl 09.00, och nu sitter jag här mätt och lugn i hela kroppen :)

Idag ska jag umgås med min mamma, och sen blir det en sväng till hälso centralen för att ta den djävulska sprutan (USCH!) hehe..

Och ikväll blir det interpool med tjejerna <3

Hade en jätte givande kväll igår, så nu har man lite nya krafter! :) Drog ett jätte fint tarot kort nyss och det stämmer verkligen att man får det man behöver, och inte det man vill!


Eyes on fire.

Tänk att jag lurar mig själv varje morgon nu.. Jag försöker helt seriöst inbilla mig att det är sommar ute och att det är varmt , aja mår verkligen inte bra av detta mörker ;)

Håller på att tvätta lite och tänkte städa lite också. Ska ner på stan och träffa Mysan om jag hinner.

Har bokat upp varje dag fram tills på Onsdag när jag åker, är ännu mera stressad nu är igår, då jag fortfarande inte tar tag i något.
Äh, det ska bli trevligt att umgår med alla fina vänner innan jag åker, ska hinna med en sväng ut till mormor också.

Börjar sakna Jenny och Lina väldigt mycket nu..

Ska träna med Jennifer på eftermiddagen sen blir det Mys med gruppen :)

Ha en fin dag!


Tonfisk.

Idag har jag mediterat och nu sitter jag här helt tom i mitt huvud och landad i min kropp, vilken underbar känsla!

Jag har tryckt i mig tonfisk och ägg och ska snart gå och träna med Jennifer :)

Igår var vi ut och åt på helt enkelt, det blev en lyckad kväll med en massa god mat och glädje, känner att jag behöver det nu..

Börjar bli lite nervös inför min resa, det är så mycket som jag inte har fixat ännu men jag ska rycka tag i mig själv i morgon.
Ska ta svininfluensa sprutan på fredag ialf, ångest! Jag HATAR sprutor, ska tvinga med någon som vill hålla min hand, någon??

Nää nu måste jag skynda mig, idag blir det rygg och mage ;)

Här är ett kort ifrån igår, då My Boman är seg och har tagit bort sin facebook :D

Hjärtat slår alltid i nuet.







Det
är konstigt hur allt ter sig tillslut.
Så många olika slag man har i sitt hjärta som representerar olika människor, viktiga människor.. hårda viktiga slag som gör att man är den man är just nu.. just idag. 

En vänskap är så otroligt stor och vacker. den sätter sina spår och får en att granska sig själv väldigt hårt, negativt som possitivt. En vänskap så stor att man tillslut kan tänka och tala precis som den andra personen. Så vacker att man kan ha kommit så långt att man kan hitta samma själ i bådas kroppar.

Tänk vad man tar de hjärtslagen för givet och bara fortsätter på samma sätt, dag efter dag..  Jag har levt brevid mina vänners lycka och sorg, jag har skrattat och gråtit. Jag har älskat varje sekund.  och jag ångrar ingenting, för då skulle jag inte ha varit den jag är idag.
Jag kan ärligt säga att jag har det starkaste skyddsnätet som finns, och jag är väldigt stolt över de som fångar mig när jag faller, och jag vet att de känner samma sak.
Det är inte svårt att ha en vänskap med någon, det svåra är att vårda och respektera den.
När det är ett avstånd  kommer man till insikt om hur stor plats en människa kan ta i ens liv utan att man märker det, allting är som vanligt nu.. men inget är som förr.
Den vänskap vi har nu är precis likadan men jag kan inte känna på den, för de flesta är flera mil härifrån. Men den är fortfarande lika stark. Så tack mina vänner, för den tid som varit och den tid som kommer :) 


För att sammanfatta, ens vänner är väldigt många delar av sig själv.

RSS 2.0